Paahdettu sikurijuurijauhe, 100g

7,02  sis. alv. 14 %

Ainesosat:

Paahdettu sikurijuuri (100%)

Valmistusohje:

Sekoita 2-3 tl jauhetta kupilliseen (2 dl) kuumaa tai kylmää maitoa, vettä tai kasvijuomaa, ja oma zen-hetkesi on valmis. Voit makeuttaa tai maustaa juoman haluamallasi tavalla.

Säilytysohje:

Tuote on herkkää kosteudelle. Säilytä kuivassa ja tiiviisti suljettuna, käytä annosteluun kuivaa lusikkaa. Suositellaan käytettäväksi 2 kk kuluessa avaamisesta. Tuote voi muodostaa säilytyksen aikana kevyitä paakkuja. Ne ovat helposti hajoavia, eivätkä vaikuta tuotteen makuun, ominaisuuksiin tai käytettävyyteen.

Kuvaus

Sikurikasvin juuret kerätään Pohjois-Ranskan viljelmiltä kerran syksyllä, minkä jälkeen ne huolellisesti pestään, viipaloidaan, kuivataan, paahdetaan ja sumukuivataan instant-muotoon. Tässä muodossa kaikki sikurijuuren sisältämä kuitu saadaan hyödynnettyä elimistön käyttöön.

Sikurijuurijauheen tuotantoketju on yksinkertainen, joten kaikki tuotteen luontaiset ominaisuudet ovat tallessa. Sikurijuuri sisältää terveyttä edistävää prebioottista ravintokuitua ja vitamiineja.

Zenbro Sikurijuurijauhe on puhdas, 100 % kasviperäinen luonnontuote. Se on lempeää vatsalle, ja luontaisesti kofeiinitonta. Sikurijauhe ei sisällä lisäaineita eikä gluteenia.

Sikurijuurijauhetta käytetään pikakahvin tapaan, ja siitä valmistuu helposti niin kuuma kuin kylmäkin juoma. Voit nauttia sikurijuoman sellaisenaan mustana, maidolla höystettynä, tai sekoittaa sen esim. kauramaitoon, jolloin valmistuu herkullinen, lähes karamellimainen juoma. Tai valmista siitä vaikka sikurilatte, rasvasikurikahvi tai jääsikurijuoma. Voit yhdistää sikuriin erilaisia mausteita, kuten lakritsijuurta, kanelia tai kurkumaa. Maultaan sikurijuoma on paahteinen, täyteläinen ja kahvimainen.

Lataa ravintosisältötiedot: ZenBro Paahdettu Sikurijuurijauhe

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Tarjous voimassa 30.11.2019 asti

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti